logotyp

Vill du styra över Kårhuset Origo?

Är du en spindel i nätet? Då är detta något för dig! Som kårhuschef är du ansvarig för Origos verksamhet, från reparationer till bokningssystem. Vi söker dig som är stresstålig och brinner för studentlivet. Nominera dig själv eller någon du känner senast 14/10.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av många små men viktiga uppgifter. Som kårhuschef har du ansvar för allt som rör Origos verksamhet, såsom personal, ekonomi, inköp, utgifter och utveckling. I arbetet kommer du skapa kontakt med många nya människor, båda inom verksamheten och utanför. Arbetet består av en praktiskt och en administrativ del. Den praktiska delen innehåller sådant som inventering, reparationer och att allmänt ta hand om huset. Den administrativa innehåller exempelvis hantering av bokningar, kontakt med leverantörer, ekonomisk planering, arbetsplanering åt personalen och mycket mer.

Några viktiga delar i ditt jobb är:

• Personalansvar
  • Ekonomiskt ansvar
  • Administration
  • Utveckling av verksamheten

Vi söker dig som

• Klarar av att ha många bollar i luften
  • Känner till Origos verksamhet
  • Brinner för studentlivet och vill ge tillbaka

Du kan nominera dig själv eller någon annan till och med 14/10. Skicka din nominering och kontaktuppgifter till valberedning@ntk.umu.se, nominerar du dig själv ska du även bifoga CV och personligt brev.

Vill du veta mer om posten? Kontakta nuvarande kårhuschef Cornelia på origo@ntk.umu.se.