Screen Shot 2018-09-17 at 21.18.59

Vill du engagera dig i NTK?

NTK söker just nu engagerade studenter till följande poster:
– Fullmäktiges talman
– Fullmäktiges vice talman
– Intern revisor
– Intern revisor suppleant

Nedan följer en kort beskrivning av de olika posterna.

Talman
Som fullmäktiges talman har du ansvar för att styra fullmäktigesammanträdena och även besvara eventuella frågor om kårverksamheten. Tillsammans med vice talman ska ni även se till att korrekta handlingar skickas ut i tid. Detta arbete utförs parallellt med studier, tar runt 3 timmar i veckan och är arvoderat med friskvårdsbidrag.

Fullmäktiges talman möjliggör för fullmäktige att utföra sitt arbete som NTK:s högsta beslutande organ och är därför oumbärlig i den studentfackliga verksamheten.

– Är intresserad av studentfackligt arbete
– Kan prata inför människor
– Gillar att arbeta i grupp

Vice talman
Som fullmäktiges vice talman har du ansvar för att föra protokoll över kårfullmäktigesammanträdena och tillsammans med talman se till att korrekta handlingar skickas ut i tid. Detta arbete utförs parallelt med studier, tar runt 3 timmar i veckan och är arvoderat med friskvårdsbidrag.

Fullmäktiges vice talman möjliggör för fullmäktige att utföra sitt arbete som NTK:s högsta beslutande organ och är därför oumbärlig i den studentfackliga verksamheten.

Vi söker dig som:
– Är intresserad av studentfackligt arbetet
– Gillar att arbeta i grupp

Interna revisorer
Kårens interna revisor har till uppgift att skydda medlemmarnas intressen i kåren, vilket innebär att revisorn ska säkerställa att kårens arbete följer de riktlinjer som fullmäktige fastställt.

Kårens interna revisorer är en viktig del i kvalitetssäkringen av kårens arbete och är därför oumbärlig i den studentfackliga verksamheten.

– Är intresserad av studentfackligt arbete
– Är strukturerad
– Är bra på att granska kritiskt

Är du intresserad av någon av posterna eller vill veta mer kan du kontakta ordforande@ntk.umu.se eller valberedning@ntk.umu.se. För att söka skickar du in CV och personligt brev till valberedning@ntk.umu.se senast 14/10.
Vill du engagera dig men känner inte att någon av posterna ovan passar dig? Kom förbi vårt kansli i MIT-huset så hjälper vi dig hitta ett engagemang som passar just dig.