Varje år kommer studenter till utbildningsbevakaren med olika problem och funderingar gällande deras utbildning. Detta kan handla om allt mellan svåråtkomliga scheman, försenat tentamensresultat eller problem med en lärare. Utbildningen är för de flesta studenter det viktigaste med studietiden och det finns många regler och lagar som står på studenternas sida. Det är viktigt att dessa problem kommer upp till ytan så att de kan åtgärdas och inte påverka fler studenter. Så har du problem med en lärare, en kurs eller har funderingar över något annat gällande din utbildning så tveka inte att kontakta utbildningsbevakaren. NTK finns här för dig!

För att anmäla ett studentärende, tryck här.

 

Doktorandfrågor

Doktorandombudet vid NTK jobbar för att förbättra studie- och arbetsförhållandena för doktoranderna. Som doktorand har denne en speciellt utsatt position då en är i gråzonen mellan att vara student och anställd. Utöver att vara insatt i de regler och lagar som gäller för doktorandstudier kan doktorandombudet hjälpa dig om du t.ex. skulle hamna i en konflikt med din handledare.

Doktorandombudet är själv en doktorand för att försäkra att det finns en förståelse för de specifika frågor och funderingar som doktorander har. Dessa har oftast en annan karaktär än de från grundutbildningsstudenter, vars frågor sköts av andra delar av NTK.

Du når doktorandombudet på dh@ntk.umu.se

 

Utbildningsbevakningsenheten

Updated on 2018-07-03T23:43:25+00:00, by admin.