Verksamheter

Verksamheter

Kåren har några verksamheter, nedan kan du läsa om dem.

Kårfiket Mitum

Kåren driver ett café, Mitum, som ligger i hjärtat av MIT-huset. Mitum serverar dagligen lunch och är den självklara platsen för en kopp kaffe mellan föreläsningarna. Ta chansen att jobba ideellt i Mitum. Hjältarna får en bra merit och erfarenhet, samt att de får ta del av ett antal privilegier och aktiviteter. Nya vänner och en härlig gemenskapskänsla är bara en bonus. Vill du prova på att jobba? Kontakta cf@ntk.umu.se.

Kårhuset Origo

Den svartmålade byggnaden alldeles bredvid IKSU är ditt kära kårhus, Kårhuset Origo. Origo är en naturlig mötesplats för studenter på Campus. På vardagarna används kårhuset som studieplatser och det finns såklart trådlöst internet. Utöver detta har vi på tisdagar och fredagar EPP:er (efter-plugget-pubar), som är en pubkväll med god mat och skön stämning. Om du inte får nog av det så hålls nattklubbsverksamhet under fredags- och lördagskvällar.

Mottot ”av studenter, för studenter” genomsyrar kårhuset Origo och kårens övriga verksamheter. Samtlig personal på Origo arbetar ideellt för att du ska få köpa mat och dryck till studentvänliga priser samt att du ska få en trevlig studietid.

Du och dina vänner är varmt välkomna till kårhuset Origo, oavsett om ni vill äta, festa eller njuta av gemenskapen och stämningen som Origo kan erbjuda. Du är också självklart välkommen att börja arbeta, oavsett om du vill stå i baren, laga mat i köket eller vara DJ. Inga förkunskaper krävs, de som redan jobbar där lär dig allt du behöver kunna.

Du kan alltid spana in Kårhuset Origos hemsida här.

Uniaden

Uniaden arbetar för att ge studenter de bästa möjliga förutsättningarna att nå dit dom vill. Detta gör vi genom att skapa och utveckla mötesplatser där människor, för idag och i framtiden kan bygga givande relationer och utvecklas på ett personligt plan. Dessa mötesplatser är bland annat Arbetamarknadsmässan i Januari, Vakna med Uniaden, EPP:er, Kafferace, Kontaktsamtal, Tävlingen Dejta en direktör och Eventveckan. Uniaden är en ideell förening som helt drivs av ideella krafter. Vill du vara en del av vårt arbete, eller har frågor och funderingar kring det vi gör. Kontakta uniadens projektledare på projektledare@uniaden.com eller kolla in på uniaden.com.