Välkommen till InSekt!

InSekt, som står för Ingenjörssektionen, är en sektion under NTK, Umeå naturvetar- och teknologkår, vid Umeå universitet. Sektionen är för studerande till högskoleingenjör i byggteknik, elektronik och datateknik, energiteknik, maskinteknik och elkraft, högskoleprogrammet i nät- och kommunikationsteknik och mediaproducent, masterprogrammen i interaktiva tekniska system, robotik och reglerteknik samt Energy Online, tekniskt naturvetenskapligt basår med inriktning högskoleingenjör, samt fristående studerande på institutionen för Tillämpad Elektronik och Fysik (TFE).

InSekt arbetar för att din studietid ska bli den bästa möjliga, genom att bevaka och se till att utbildningen förs på rätt sätt, att arbeta med arbetsmarknadsfrågor så du får bästa möjliga chans i arbetslivet, att arbeta studiesocialt så du kan trivas med allt som inte är direkta studier och genom att sprida information som är viktig för dig.

Origo – Ett kårhus för alla

Elias, Hamphus och William är BGC:er (Barlagschefer) för vårat barlag MHetAB på Origo. Som barlagschef har du ansvar för att det finns folk som jobbar när ditt barlag har jobbpass. Du ansvarar även för att hjälpa dom som vill börja jobba med Origo och bidrar till gemenskapen som gör Origo.

Jobbar man på Origo kommer man lära sig mer än man tror och det är inget annat än roligt, annars skulle ingen fortsätta!

Är du sugen på att träffa nya människor och uppleva mer av studentlivet, ta kontakt med någon av våra BGC, Origo eller NTK så får du veta mer!

 

IngSki och Medlemströjor

Styrelse 18/19!

Laddade som aldrig förr tittar den nya styrelsen in i teknikhuset. Med nya idéer och tankar hoppas vi att vi kan hjälpa dig som student. Oavsett om du har problem med en knepig lärare eller bara tycker att vi borde styra en skidresa tillsammans!

Ni hittar hos ändra via Facebook eller så sitter vi ofta i teknikhuset på vån 3. Hoppas vi ses!