Välkommen till CS-sektionen!

CS-sektionen, där CS står för Computing Science, är en sektion under NTK, Umeå naturvetar- och teknologkår, vid Umeå universitet. Sektionen är för studerande på civilingenjörsprogrammen i interaktion och design och teknisk datavetenskap, eller kandidatprogrammet i datavetenskap, eller någon som läser merparten av sina kurser under Institutionen för Datavetenskap.

CS-sektionen arbetar för att din studietid ska bli den bästa möjliga, genom att bevaka och se till att utbildningen förs på rätt sätt, vi arbetar med arbetsmarknadsfrågor så du får bästa möjliga chans i arbetslivet, arbetat studiesocialt så du kan trivas med allt runtomkring studierna och genom att sprida information som är viktig för dig.

Årsmöte 2022

Hej alla!

Nu börjar det vara dags för årsmötet och du som studerar Datavetenskap, Teknisk Datavetenskap, Interaktion & Design eller har majoriteten av dina kurser på Institutionen för Datavetenskap OCH är medlem i Umeå Naturvetar- och Teknologkår är välkommen att påverka kåren och sektionen på detta stormöte!

Plats: Kårhuset Origo
När: Torsdag 5 maj 2022 kl. 17:15

Hoppas att vi ses där!

Höststormöte 2021

Hej allihopa!

Nu är det dags för höststormöte och du som studerar Datavetenskap, Teknisk Datavetenskap, Interaktion & Design eller majoriteten av dina kurser på Institutionen för Datavetenskap OCH är medlem i Umeå Naturvetar- och Teknologkår är välkommen att påverka kåren och sektionen på detta stormöte!

Plats: Zoom (Länk kommer med dagordningen)
När: Torsdag 23 september 2021 kl. 17:15

Hoppas att vi ses där!

Årsmöte 2021

Hej alla!

Det börjar nu bli dags för vårens årsmöte.
Plats: Zoom (Länk kommer med dagordningen)
När: Tisdag 4e maj 2021 kl. 19:00

Hoppas att vi ses där!