Startsida

Hej och välkommen till Umeå Naturvetar- och teknologkårs hemsida. Vi är kåren för dig som studerar under teknisk-naturvetenskaplig fakultet på Umeå universitet.

Kåren jobbar för att studenternas tid på universitetet ska bli så bra som möjligt. Vi jobbar med detta bland annat genom att ta hand om studentärenden och genom att representera studenterna i olika grupper och råd på universitetet.

Blir du medlem i kåren har du dessutom en hel del medlemsförmåner, bland annat reducerat pris på sittningar på vårt kårhus. Läs mer om förmåner för medlemmar här.

Vad kåren ska jobba med bestäms i fullmäktige. I fullmäktige sitter medlemmar i kåren och du kan läsa mer om vad fullmäktige är här.

Vill du komma i kontakt med någon på kåren? Kom förbi vårt kontor på plan 3 i MIT-huset eller använd dig av våra kontaktuppgifter som du hittar här.

En del av kårstyrelsen 19/20.

1 week ago

NTK

Teknisk Fysiks Robottävling 2020!

Bygg din egen robot och var med och tävla om ära och berömmelse i årets häftigaste tävling!
Det kostar inget att delta, lagen blir
tilldelade alla elektronikkomponenter och har tillgång till Teknisk fysiks 3D-labb.
Tävlingen börjar med ett kval den 31:a januari där de
8 bästa lagen går vidare till finalen 8:e maj.

Anmälan görs på: tekniskfysik.se/robottavlingen/robottavlingen-2020/
senast den 28:e november.
På hemsidan finner ni även länk till tidigare års tävlingar som ni kan kolla in.
Antingen anmäler man ett lag eller så kan man anmäla sig som "singel-tävlande" och vi matchar då ihop dig med andra för att skapa ett mixat lag.

Har ni några funderingar kan ni höra av er till it@tekniskfysik.se.
Annars är ni hjärtligt välkomna att delta!
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

NTK

Hej alla studenter!

Sverige satsar just nu grymt mycket på AI genom "AI Competence for Sweden" som Umeå universitet är en del av. Och nu den 22 november kommer en hel dag i Mit-place fylld med föreläsningar och paneldebatt om vad som pågår inom AI på Umeå universitet.
Denna fredag hostas av samhällsvetenskapliga fakulteten, men alla som är intresserade av AI är välkomna.

Registrera dig genom: forms.gle/Z68SaCA9tRWo7YAf8 .

Sista anmälningsdag 18 november.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

NTK

Tävla mot andra studenter om WSPs Framtidsstipendium och vinn en resa till Köpenhamn. Årets 100H- case släpps den 21 november kl 13. Hur kan du och några vänner förändra världen på 100 timmar? Läs mer via länken nedan. Och du; glöm inte att följa oss på Facebook för mer information och inte minst; Bli påmind så du inte missar släppet!
www.wsp.com/sv-se/kampanjer/100H
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

NTK

Hej student vid Umeå universitet!

Vill du vara med och påverka utformningen av Hälsa på campusdagarna 2020?

Vi söker 10-15 studenter som är intresserade av att vid ett tillfälle vara med i en fokusgrupp för studenter gällande projektet Hälsa på Campus.

Referensgruppen för projektet Hälsa på campus har beslutat att vi ska utvärdera och jobba vidare med projektet Hälsa på Campus genom att bl.a. ha två fokusgrupper som vi träffar vid ett tillfälle var.
En grupp med studenter och en grupp med personal.

Syftet med dessa träffar är att få era tankar om hur projektet kan utvecklas vidare. Oavsett om du har varit med på några aktiviteter under någon Hälsa på campusdag eller inte är din input viktig. Du behöver inte heller ens vara intresserad av hälsa och fysisk aktivitet för att delta på träffen.

Vi träffas: Tisdag den 19 november kl. 12.00-14.00 på Idrottshögskolans kansli (baksidan av IKSU sport)
Träffen kommer att genomföras som en workshop (på Svenska), du behöver inte förberedda dig inför träffen utan kom som du är, vi bjuder på en enklare lunch. 

Vill du vara med i denna fokusgrupp? Meddela oss genom att skicka ett mail till pernilla.eriksson@umu.se senast den 14/11 om du har möjlighet att komma på träffen och skriv även ner vad du studerar.

Varma Hälsningar / Idrottshögskolan genom Pernilla Eriksson & Tove Mårs
... See MoreSee Less

View on Facebook

Kom in till kårexpeditionen och köp våra profilprodukter!

Som medlem i kåren får du bland annat Mecenatkortet och Studentkortet som ger dig mängder med rabatter!