talman-vicetalman-hemsida

Vi söker talman och vice talman för FUM

Talman

Som fullmäktiges talman har du ansvar för att styra fullmäktigesammanträdena och även besvara eventuella frågor om kårverksamheten. Tillsammans med vice talman ska ni även se till att korrekta handlingar skickas ut i tid. Detta arbete utförs parallellt med studier, tar runt 3 timmar i veckan och är arvoderat med friskvårdsbidrag.

Fullmäktiges talman möjliggör för fullmäktige att utföra sitt arbete som NTK:s högsta beslutande organ och är därför oumbärlig i den studentfackliga verksamheten.

Nomineringsstop är 15/5. Ansökan skickas till valberedning@ntk.umu.se

Vi söker dig som:

• Är intresserad av studentfackligt arbete
  • Är strukturerad
  • Kan prata inför människor
  • Gillar att arbeta i grupp

Vice talman

Som fullmäktiges vice talman har du ansvar för att föra protokoll över kårfullmäktigesammanträdena och tillsammans med talman se till att korrekta handlingar skickas ut i tid. Detta arbete utförs parallelt med studier, tar runt 3 timmar i veckan och är arvoderat med friskvårdsbidrag.

Fullmäktiges vice talman möjliggör för fullmäktige att utföra sitt arbete som NTK:s högsta beslutande organ och är därför oumbärlig i den studentfackliga verksamheten.

Nomineringsstop är 15/5. Ansökan skickas till valberedning@ntk.umu.se

Vi söker dig som:

• Är intresserad av studentfackligt arbetet
  • Är strukturerad
  • Gillar att arbeta i grupp