Vem får komma in på kårhuset Origo?

Alla studenter som kan uppvisa giltigt medlemskort i en studentkår på någon av Sveriges högskolor eller universitet har rätt att komma in. Utbytesstudenter från övriga världen med giltig studendlegitimation kommer också in.

Om jag inte är student går det att få gästlegitimation?

Vi använder oss inte av gästleg, däremot får studenter, i mån av plats, ta med sig en gäst in. Gästen får, tillsammans med studenten, skriva upp sig i dörren när de kommer, observera att gästen måste komma i sällskap med studenten. Vi har ett allmänt serveringstillstånd vilket gör att vi kan ta in alla som är över 18 år men vår verksamhet riktar sig först och främst mot studenter något som medfört att vi valt att begränsa möjligheterna för icke-studenter att komma in på Origo.

När är det öppet?

Kårhuset Origo har efterpluggpub (EPP) på tisdagar från 17 – 20

Fredagar är det EPP mellan 15.00 – 17.30.

Klubbkvällar varje fredag – lördag 22 – 02.

Hur mycket kostar det att gå in?

Se prissidan.

På EPP och pubkvällar tar vi varken entré- eller garderobsavgift utan det är helt gratis att komma in.

Hur gör jag om jag vill anmäla mitt intresse för att jobba?

Se personalsidan.

Hur gör jag om jag vill boka kårhuset Origo?

Du skickar ett mail till origo@ntk.umu.se eller går in på Bokningssidan.

Vad är CAS?

CAS är ett system för inloggning som är öppet för alla studenter och anställda vid Umeå Universitet. Så länge du studerar eller är anställd kan du därför gå till ITS och få ditt användarnamn och lösenord.

Vad gör jag om jag inte har en CAS-inloggning?

Har du ej möjlighet till en CAS-inloggning, men ändå vill jobba, besökbokningssidans bokningslista för en lista på befintliga pass. Skicka sedan ett mail till origo@ntk.umu.se och berätta vilka pass du är intresserad av eller kom till Origo en timme innan vi öppnar och prata med kvällschefen. Detta kommer ersättas av en CAS-fri inloggning till bokningssystemet vid ett senare tillfälle.

FAQ

Updated on 2016-08-09T10:50:10+00:00, by admin.