Det finns så många olika sätt att engagera sig på inom NTK. Du kan börja med att fråga dig själv vad du intresserar dig för. Är det att anordna event, stå i baren under en nattklubb, laga mat eller att driva projekt? Ett tips är att vända dig till den sektion du tillhör, det är alltid uppskattat med fler engagerade. Annars kan du maila eller komma förbi på kansliet och pratar med någon av oss i kårstyrelsen, vi kan hjälpa dig!

Här nedan finns lite information om kårens verksamheter som du som student kan engagera dig i!

Kårhuset Origo

Du och dina vänner är varmt välkomna till Kårhuset Origo, oavsett om ni vill äta, festa eller njuta av gemenskapen och stämningen som Origo kan erbjuda. Du är också självklart välkommen att börja arbeta, oavsett om du vill stå i baren, laga mat i köket eller vara DJ. Inga förkunskaper krävs, de som redan jobbar där lär dig allt du behöver kunna.

Läs mer om ett engagemang inom Origo här!

Mitum

Kåren driver ett café, Mitum, som ligger i hjärtat av MIT-huset. Mitum serverar dagligen lunch och är den självklara platsen för en kopp kaffe mellan föreläsningarna. Ta chansen att jobba ideellt i Mitum. Hjältarna får en bra merit och erfarenhet, samt att de får ta del av ett antal privilegier och aktiviteter. Nya vänner och en härlig gemenskapskänsla är bara en bonus. Vill du prova på att jobba? Kontakta cf@ntk.umu.se.

Uniaden

Uniaden är en av Sveriges största arbetsmarknadsdagar och samägs mellan NTK och tre av Umeå studentkårs sektioner (UMSYS, PLUM och HHUS). Uniaden har en projektledare som planerar och leder arbetet. Denne projektledare är arvoderad på heltid under ett år och sitter tillsammans med NTKs kårstyrelse på kansliet. Uniaden ger dig som student ett unikt tillfälle att träffa företag som du känner skulle vara intressanta arbetsgivare i framtiden. Uniaden har cirka 200 ideellt engagerade studenter som på ett eller annat sätt hjälper till att göra Uniaden så bra som den bara kan bli. Mässdagen är fylld med tävlingar, en massa härliga människor och ett och annat event.
Kontakta uniadens projektledare på projektledare@uniaden.com eller kolla in på uniaden.com.

Hur kan jag engagera mig i kåren?

Updated on 2016-08-26T12:00:45+00:00, by admin.