orangeriet

Bouleakademi och studentmästerskap med Orangeriet!

Orangeriet erbjuder gratis bouleakademi. Fyra tisdagar framöver kommer två av Umeås bouleproffs att lära ut grunderna i boule och tips om hur du snabbt kan bli en bättre boulespelare. Det hela kommer att avslutas med ett studentmästerskap i dubbel och där efter en bankett.

Bouleakademin

Datum: tisdagar kl. 19:00-20:00

• Feb 13
  • Feb 27
  • Mar 6
  • Mar 13

Studentmästerskapet kommer äga rum söndag den 18:e mars kl. 12:00-17:00. Banketten sker samma datum, 18:e mars kl. 18:00. Kostnaden för att delta är 299 kr och där ingår en öl eller läsk och 3 rätters middag.

Förrätt

Charkplanka med bröd, aioli, kronärtskocka, oliver, charkuterier

Huvudrätt

Rostbiffsspets, fransk potatissallad, tryffelaioli

Efterrätt

Kaffe och kaffegodis

Vegansk/Vegetariskt alternativ finns

Anmälan till mästerskapet/banketten görs till studentmasterskap@orangerietumea.se. Vi behöver namn på laget (2 spelare per lag) och kontaktperson + telefonnummer. Vi behöver även veta om ni önskar specialkost eller om det finns någon matallergi. Vill du vara supporter och delta i banketten anmäler du dig till samma adress (samma pris). Skriv ”Supporter” på ämnesraden. Vi behöver veta hur många ni blir samt om ni önskar specialkost eller om det finns någon matallergi med reservation för avbeställning om minimiantal ej uppnås.