642559_89524063

Amanuenser sökes till matematik institutionen

Institutionen för matematik och matematisk statistik söker amanuenser till undervisning under höstterminen 2017. Arbetet består av lektionsundervisning samt handledning i MIT-huset och vid datorlaborationer. I arbetsuppgifterna ingår även bedömning av studenternas laborationsrapporter samt duggor och tentamina. Andra uppdrag utöver undervisning, såsom att vara kontaktamanuens för Civilingenjörsprogrammet i industriell ekonomi eller att medverka i aktiviteter mot grund- och gymnasieskola kan tillkomma. Anställningarnas omfattning kommer att vara mellan 25 % och 50 % av heltid under 6 månader och börja den 1 augusti 2017.

Intresserad? Mer information finns på länken nedan och sista anmälningsdatum är den 19 april:

Amanuenser_ht17-1